logo
Νομός Λασιθίου
24 Μαρτίου 2024
Run 5km & 21.1km
Αποτελέσματα 2022 Coast to Coast Race - 21.150m
Αποτελέσματα 2022 Coast to Coast Race - 5.100m
Αποτελέσματα 2023 Coast to Coast Race - 21.1km
Αποτελέσματα 2023 Coast to Coast Race - 10km
Αποτελέσματα 2023 Coast to Coast Race - 5km
poster coast to coast
paketo coast to coast

Ο Σύλλογος δρομέων υγείας Ιεράπετρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να  διοργανώσει για 3η φορά  ένα πολιτιστικό  - τουριστικό δρώμενο μαζικού αθλητικού χαρακτήρα , όπως αρμόζει στις ιδέες και αρχές μας .

Στις 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 θα πραγματοποιηθεί το Coast to Coast Race

Μία αγωνιστική διαδρομή από τις ομορφότερες και πιο γραφικές στην πανέμορφη Ανατολική Κρήτη. Με εκκίνηση από την παραλία της Παχιάς Άμμου στο Βόρειο Κρητικό πέλαγος , διανύει το στενότερο σημείο της Κρήτης και με φόντο το εκθαμβωτικό φαράγγι του Χα, περνάει μέσα από το χωριό της Επισκοπής, κατευθύνεται προς το Πάνω Χωριό και στην συνέχεια κατηφορίζει στο Κάτω Χωρίο. Ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο στρίβει και περνάει από το Κεντρί με τελικό προορισμό την πόλη της Ιεράπετρας. Φτάνοντας στην πόλη τα τελευταία 4 χιλιόμετρα είναι μια μικρή γνωριμία με την πόλη καθώς περνάει από τα πιο σημαντικά αξιοθέατά της και καταλήγει στο πάρκο Μίνως, αγγίζοντας πλέον το νότιο Κρητικό Πέλαγος (Λιβυκό πέλαγος) και έχοντας ολοκληρώσει μια διαδρομή που ενώνει την βόρεια με την νότια ακτή της Ανατολικής Κρήτης !

Πιστοποιημένος αγώνας δρόμου 5000μ μέσα στην πόλη της Ιεράπετρας καθώς και ένας παιδικός αγώνας 1000μ .


 • Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21.100 μέτρων

 • Αγώνας 5.000 μέτρων

 • Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων

 • Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια  Κρήτης , υπό την αιγίδα του Δήμου Ιεράπετρας προκηρύσσουν Τρείς Αγώνες δρόμου  και έναν Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 σύμφωνα με τους εξής όρους:

 1. Ως αφετηρία του Ημιμαραθώνιου δρόμου 21.100 μέτρων ορίζεται η παραλία της Παχιάς Άμμου και τερματισμός ορίζεται το πάρκο Μίνως της Ιεράπετρας . Η μεταφορά των αθλητών θα γίνει  από το πάρκο Μίνως με λεωφορεία της οργάνωσης αυστηρά έως τις 8 00 π.μ.

 2. Ως αφετηρία και τερματισμός του Αγώνα δρόμου των 5000 μ και του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων ορίζεται το πάρκο Μίνως της Ιεράπετρας 


Χρονοδιάγραμμα 

Σάββατο  23/3/2024

Παραλαβή πακέτων αριθμών (πάρκο Μίνως )

18:00 – 21:00

Κυριακή   24/3/2024

Παραλαβή πακέτων αριθμών   (πάρκο Μίνως ) 

7:00 – 11:00 

Εκκίνηση Ημιμαραθώνιου ( Παχειά Άμμος )

9:00

Εκκίνηση παιδικού αγώνα 1.000 μ. – 500 μ.

9:40 – 9.50

Εκκίνηση ΑΜΕΑ 

11.20

Εκκίνηση 5χλμ. – Δυναμικό περπάτημα

11:30-11:35

Απονομές κυπέλων 

12:30 

Λήξη αγώνα 

13.30 

 1. Στοιχεία Αγώνων:

α) Ημιμαραθώνιος Δρόμος  (21.100.): Ώρα Εκκίνησης: 9:00 π.μ.

Περιγραφή της Διαδρομής: 

Η διαδρομή των 21.150μ έχει σημείο εκκίνησης την Παχειά Άμμο, στην  κεντρική διασταύρωση στρίβουμε προς την Ιεράπετρα και ακολουθούμε τον κεντρικό δρόμο έχοντας στην αριστερή πλευρά τα επιβλητικά βουνά της Θρυπτής με το εντυπωσιακό φαράγγι του ΧΑ. Στο 7o χιλιόμετρο αφήνουμε τον κεντρικό δρόμο και στρίβουμε προς το χωριό της Επισκοπής περνάμε μέσα από την Επισκοπή και κατευθυνόμαστε περνώντας από άλλη μια διασταύρωση προς το Κάτω Χωριό. Στο 8ο χιλιόμετρο αφήνουμε τον κεντρικό δρόμο και ανηφορίζουμε προς το Πάνω Χωριό, ενώ φτάνοντας στην μικρή πλατεία του κάνουμε αναστροφή και κατηφορίζουμε για να συναντήσουμε το Κάτω Χωριό. Στο 10ο χιλιόμετρο ξαναβγαίνουμε στον κεντρικό δρόμο ακολουθώντας την πορεία προς την Ιεράπετρα. Στο 13ο χιλιόμετρο αφήνουμε τον κεντρικό και κατευθυνόμαστε προς το Κεντρί, ενώ στην συνέχεια και αφού αφήσουμε πίσω μας το χωριό βγαίνουμε ξανά στον κεντρικό δρόμο. Αμέσως μετά το 15ο χιλιόμετρο στρίβουμε αριστερά και βγαίνουμε στον περιφερειακό δρόμο (Ιωάννου Καποδίστρια), στην συνέχεια φτάνοντας στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας – Σητείας κατευθυνόμαστε δεξιά και μετά από 250 μέτρα στρίβουμε αριστερά για να βγούμε στον παραλιακό πεζόδρομο της πόλης. Στην συνέχεια μπαίνουμε μέσα στο λιμάνι και  φτάνοντας στον φάρο γίνεται αναστροφή, περνάμε απ’ το σημείο της ναυμαχίας, κατευθυνόμαστε προς το τζαμί και διερχόμαστε μέσα στα στενά της παλιάς πόλης μπροστά από το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και του Πολιούχου της πόλης Αγίου Γεωργίου. Οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς το νέο πεζόδρομο και συνεχίζουν κατά μήκος της πόλης παράλληλα στον παραλιακό, τερματίζοντας στο πάρκο Μίνως. Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και σταθμοί τροφοδοσίας στο 4ο, 8ο, 12ο, 16ο & 20ο χιλιόμετρο ενώ σε διάφορα σημεία θα υπάρχουν κριτές του ΣΕΓΑΣ καθώς η διαδρομή είναι πιστοποιημένη. Σε κάθε χωριό θα υπάρχει καλωσόρισμα και μουσική από τους τοπικούς συλλόγους Για να συμμετάσχει κάποιος στον Αγώνα Δρόμου 21.100μέτρων θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.. Μέγιστη διάρκεια του ημιμαραθώνιου δρόμου ορίζονται οι 3 ώρες, μετά οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη (πέρασμα 10χλμ σε 1ωρα 20λεπτα, λήξη αγώνα 12:00 π.μ.).

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΈΠΑΘΛΑ

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι και οι τρεις πρώτες της γενικής κατάταξης με μετάλλιο και κύπελλο, καθώς και οι τρεις πρώτοι κάθε ηλικιακής κατηγορίας (άνδρες και γυναίκες).

Σε όλους τους δρομείς οι οποίοι θα τερματίσουν, θα απονεμηθεί πρωτότυπο αναμνηστικό μετάλλιο. Το δίπλωμα συμμετοχής θα διατίθεται ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ( SITE ) μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Άνδρες:18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+

Γυναίκες: 18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+

β) Δρόμος 5.000μ. Ώρα Εκκίνησης: 11:30 π.μ.

Η διαδρομή των 5.000μ έχει σημείο εκκίνησης το πάρκο Μίνως της Ιεράπετρας με κατεύθυνση προς την Μητρόπολη. Περνώντας από την Μητρόπολη κάνει στροφή και βγαίνει στον παραλιακό πεζόδρομο με κατεύθυνση το κάστρο. Στην συνέχεια μπαίνει μέσα στο λιμάνι και φτάνοντας στον φάρο κάνει αναστροφή, περνάει απ’ το σημείο της ναυμαχίας, κατευθύνεται προς το τζαμί και διέρχεται μέσα στα στενά της παλιάς πόλης μπροστά από το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και του Πολιούχου της πόλης Αγίου Γεωργίου. Οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς το νέο πεζόδρομο και συνεχίζουν κατά μήκος της πόλης παράλληλα στον παραλιακό, τερματίζοντας στο πάρκο Μίνως της Ιεράπετρας. Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και σταθμός τροφοδοσίας στο 2,5ο χιλιόμετρο. Η διαδρομή είναι χωρίς υψομετρική μεταβολή και είναι πιστοποιημένη. Κριτές του ΣΕΓΑΣ θα υπάρχουν σε όλο το μήκος της διαδρομής

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΈΠΑΘΛΑ

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι και οι τρεις πρώτες της γενικής κατάταξης με μετάλλιο και κύπελλο 

Σε όλους τους δρομείς οι οποίοι θα τερματίσουν, θα απονεμηθεί πρωτότυπο αναμνηστικό μετάλλιο. 

γ) Αγώνας Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων  

Ώρα Εκκίνησης:11:35 π.μ

Η διαδρομή των 5.000μ έχει σημείο εκκίνησης το πάρκο Μίνως της Ιεράπετρας με κατεύθυνση προς την Μητρόπολη. Περνώντας από την Μητρόπολη κάνει στροφή και βγαίνει στον παραλιακό πεζόδρομο με κατεύθυνση το κάστρο. Στην συνέχεια μπαίνει μέσα στο λιμάνι και φτάνοντας στον φάρο κάνει αναστροφή, περνάει απ’ το σημείο της ναυμαχίας, κατευθύνεται προς το τζαμί και διέρχεται μέσα στα στενά της παλιάς πόλης μπροστά από το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και του Πολιούχου της πόλης Αγίου Γεωργίου. Οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς το νέο πεζόδρομο και συνεχίζουν κατά μήκος της πόλης παράλληλα στον παραλιακό, τερματίζοντας στην πάρκο Μίνως της Ιεράπετρας. Θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας στο 2,5ο χιλιόμετρο. Η διαδρομή είναι χωρίς υψομετρική μεταβολή.  Στον Αγώνα Δρόμου 5000 μέτρων και στο Λαϊκό Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000μ.οι συμμετέχοντες  θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους (γεννημένοι το 2012 και μεγαλύτεροι).   Σε όλους τους τερματίζοντες θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

δ) Παιδικός αγώνας 1000 μέτρων Κ14 - 500 μέτρων Κ12

Ώρα Εκκίνησης:9:50 π.μ. 

Μια κυκλική διαδρομή με εκκίνηση και τερματισμό το πάρκο Μίνως

Η συμμετοχή στον αγώνα ανήλικων τέκνων είναι Δωρεάν και χρειάζεται η έγκριση του γονέα για την συμμετοχή του ανήλικου τέκνου του με την συμπλήρωση φόρμας συγκατάθεσης χωρίς ηλεκτρονική χρονομέτρηση

 Σε όλα τα παιδιά θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο και θα δοθεί τεχνικό μπλουζάκι .

 1. Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόποι Εγγραφής – Είδη Εγγραφής

4.1 Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής για τους Αγώνες, θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024. H παραπάνω ημερομηνία είναι και η τελευταία ημερομηνία πληρωμής για την συμμετοχή στον αγώνα και την απόκτηση του πακέτου της διοργάνωσης. Μετά την ημερομηνία αυτή θα γίνουν έγγραφες στην γραμματεία του συλλόγου μέχρι και μια ώρα προ των αγώνων, όμως με επιφύλαξη σχετικά με την διαθεσιμότητα του πακέτου της διοργάνωσης.

Παροχές πακέτου αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής


Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21.150 μ. 


ΑΠΛΟ ΠΑΚΕΤΟ 15 ΕΥΡΏ

Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, πακέτο αθλητή, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας), παροχή νερού, και προσφορά μικρογευμάτων από τους χορηγούς της διοργάνωσης και τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής.ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ 25 ΕΥΡΏ

Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21.150 μ


Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, ανώτερης ποιότητας, Luanvi, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, πακέτο αθλητή, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας), παροχή νερού, και προσφορά μικρογευμάτων από τους χορηγούς της διοργάνωσης και τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής.
Αγώνας δρόμου, 5.000 μ.

και Λαϊκός Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ.

ΑΠΛΟ ΠΑΚΕΤΟ 10 ΕΥΡΏ

Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, πακέτο αθλητή, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας), παροχή νερού, και προσφορά μικρογευμάτων από τους χορηγούς της διοργάνωσης και τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής


Στα ανήλικα τέκνα αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, παροχή νερού, και προσφορά μικρογευμάτων από τους χορηγούς της διοργάνωσης και τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής.


Αγώνας δρόμου, 5.000 μ.

και Λαϊκός Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ  ΠΑΚΕΤΟ 20 ΕΥΡΏ


Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, ανώτερης ποιότητας, Luanvi, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, πακέτο αθλητή, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας), παροχή νερού, και προσφορά μικρογευμάτων από τους χορηγούς της διοργάνωσης και τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής.


Στα ανήλικα τέκνα αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, παροχή νερού, και προσφορά μικρογευμάτων από τους χορηγούς της διοργάνωσης και τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής.


Υπάρχει και η επιλογή Σακίδιο Ταξιδιού/Αγώνα με 20 ευρώ σε όλα τα πακέτα 

4.2 Τρόποι Εγγραφής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με online εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση

https://www.atpro.gr/coast-to-coast/

4.3 Είδη εγγραφής:

Οι εγγραφές διακρίνονται σε:

α. Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα. Κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού, είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας ή άλλου παραστατικού. Σε περίπτωση παραλαβής εξοπλισμού άλλου δρομέα, απαραίτητη είναι η επίδειξη φωτοαντίγραφου της αστυνομικής ταυτότητας του δρομέα.

β. Ομαδικές, για 8 άτομα και πάνω, στον Αγώνα Δρόμου 21,100 μ. και τον αγώνα των 5 χλμ.. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα.

Στις ομαδικές εγγραφές η έκπτωση είναι : Στα 5χμ

                                                                     Απλό πακέτο 8 ευρώ 

Ενισχυμένο πακέτο 18 ευρώ 

Στον Ημιμαραθώνιο

Απλό πακέτο 13 ευρώ 

Ενισχυμένο πακέτο 23 ευρώ


Ο αρχηγός ή εκπρόσωπος της ομάδας κατά την παραλαβή του εξοπλισμού της ομάδας του, θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, καθώς και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας του.

Για πληροφορίες σχετικά με ομαδικές εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα. 

 1. Τρόποι Πληρωμής

 Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Eurobank με αιτιολογία : Ονοματεπώνυμο και Αγώνας ( 5κμ , 21κμ , παιδικός )

Αριθμός Λογαριασμού : 0026.0164.24.0200673155

ΙΒΑΝ: GR6202601640000240200673155

Πληρωμή με κάρτα πατήστε ΕΔΩ:  https://livepay.gr/el/payments/sdy-ierapetras/

Πληροφορίες 

τηλ  Αντωνακάκης Γιώργος  6974372792 , Δημούλας Κωνσταντίνος.: 6979728858

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο μέχρι και 3 μέρες μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον σύλλογο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση μη καταβολής του αντιτίμου συμμετοχής και μετά την ειδοποίηση του δρομέα (αυτοματοποιημένου μηνύματος – e-mail) το όνομα του δρομέα θα διαγράφεται από τη λίστα εκκίνησης. Στον αγώνα θα λάβουν μέρος μόνον όσοι των οποίων το όνομα θα αναγράφεται στις λίστες εκκίνησης.

 1. Υγειονομική Κάλυψη

Στην εκκίνηση, κατά μήκος της διαδρομής, καθώς και στον τερματισμό θα λειτουργούν υγειονομικοί σταθμοί πρώτων βοηθειών. Επίσης, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρχει ιατρός που θα παρακολουθεί την εξέλιξή του.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστική δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δε φέρουν ευθύνη για ότι τυχόν συμβεί σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.


 1.  Σταθμοί Υποστήριξης

α) Αγώνας Δρόμου 21.100 μ. (ώρα εκκίνησης 9:00 π.μ.)

Κατά μήκος της διαδρομής του Αγώνα Δρόμου στο 4ο, 8ο, 12ο, 16ο & 20ο χλμ. θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των αθλητών.

Εμφιαλωμένο νερό θα διατίθεται στην εκκίνηση, στον τερματισμό καθώς και στους σταθμούς της διαδρομής.

ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ:  θα διατίθενται: νερό , καθώς και μικρογεύματα – προσφορά των χορηγών του αγώνα και των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής .

β) Αγώνας δρόμου 5.000 μ. και Λαϊκός Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. (ώρα εκκίνησης 11:30 π.μ.)

Εμφιαλωμένο νερό θα διατίθεται στην εκκίνηση, στον τερματισμό καθώς και στον σταθμό 2,5ο χλμ. της διαδρομής.

Τουαλέτες θα υπάρχουν στην αφετηρία και τον τερματισμό.

 1. Χρονικό Όριο Ολοκλήρωσης Αγώνων

Το χρονικό όριο τερματισμού για τον αγώνα δρόμου 21.100 μ. είναι 3,0 ώρες (πέρασμα στα 10χμ στην 1 ώρα 20 λεπτά και λήξη στις 12:00 π.μ.) και για τον Λαϊκό Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000 μ. είναι τα ενενήντα λεπτά. Μετά την προκαθορισμένη ώρα λήξης των αγώνων οι δρομείς υποχρεούνται να κινούνται στα πεζοδρόμια με δική τους ευθύνη.

 1. Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση – Αποτελέσματα

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρεία επίσημης χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φέρουν τον αριθμό συμμετοχής τους με το chip χρονομέτρησης, που παραλαμβάνουν από τη γραμματεία του αγώνα.

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης, για την καταγραφή των χρόνων θα υπάρχουν:

Αγώνας Δρόμου 21.100μ.: στην εκκίνηση, στο12ο χλμ. και στον τερματισμό.

Αγώνας δρόμου 5.000 μ. και Λαϊκός Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ.: στην εκκίνηση και στον τερματισμό.

Καθώς και έλεγχος σε διάφορα σημεία από τους επόπτες αγώνων. 

Οι αγωνιζόμενοι που δε θα εμφανίζουν ηλεκτρονική ένδειξη στα παραπάνω αναφερόμενα σημεία δεν θα κατατάσσονται.

 1. Γραμματεία αγώνων – Παραλαβή αριθμών και αθλητικού εξοπλισμού

Η γραμματεία των αγώνων θα βρίσκεται στην πάρκο Μίνως Ιεράπετρας από όπου και θα γίνεται η παραλαβή αριθμών και αθλητικού εξοπλισμού.

Ημερομηνία & Ώρα Παραλαβής αριθμών και αθλητικού εξοπλισμού:

Σάββατο 23.3.2024, 18:00 – 21:00 (με την αστυνομική ταυτότητα και αποδεικτικό πληρωμής )

Για τους εκτός Ιεράπετρας συμμετέχοντες δρομείς θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του αριθμού και εξοπλισμού συμμετοχής τους , την Κυριακή 24.3.2024, ώρες 7:00 – 8:00 π.μ. για τον ημιμαραθώνιο και 8:00 – 11:00 για τους άλλους αγώνες στη γραμματεία των αγώνων στο πάρκο Μίνως  της Ιεράπετρας .

Όλοι οφείλουν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το chip χρονομέτρησης και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης.

Αποδυτήρια αθλητών θα υπάρχουν σε στεγασμένο χώρο κοντά στην αφετηρία μαζί με τουαλέτες. Η φύλαξη προσωπικών αντικειμένων των αθλητών θα γίνει σε φυλασσόμενο χώρο από τους διοργανωτές του αγώνα .

 1. Διαμονή. 

Συγκεκριμένα ξενοδοχεία (παραθαλάσσια και στην πόλη) θα παρέχουν ειδικές τιμές στους αθλητές που θα επιλέξουν να διανυκτερεύσουν στην Ιεράπετρα (πριν και μετά τον αγώνα). Περισσότερες πληροφορίες στην οργανωτική επιτροπή.

 1. Γενικοί Όροι

Στους αγώνες της διοργάνωσης μπορούν να συμμετάσχουν μόνο έγκυρα και έγκαιρα εγγεγραμμένοι δρομείς.

Οι αγώνες διεξάγονται την ήμερα που έχει οριστεί ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνονται από τον συμμετέχοντα κατά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής είναι απολύτως αληθή.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη φωτογράφισή τους κατά την ημέρα και τις ώρες διεξαγωγής του αγώνα από φωτογράφους της διοργάνωσης, καθώς και στη λήψη της εικόνας τους κατά τη βιντεοσκόπηση καταγραφής του γεγονότος. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συμφωνούν με τη χρήση των λήψεων αυτών και την αναπαραγωγή τους σε συνδυασμό με το ονοματεπώνυμό τους.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο των συμμετεχόντων αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας, είναι ορατές από τον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο και παραμένουν ως τέτοιες χωρίς χρονικό περιορισμό.

Οι αριθμοί συμμετοχής παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς αποκλειστικά και μόνο από τη Γραμματεία του αγώνα, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του, με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης. Ο εγγεγραμμένος δρομέας μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο άτομο να παραλάβει τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής του από το Κέντρο Εγγραφών.

Σε όσους δρομείς δηλώσουν τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου (e-mail) θα αποσταλεί μήνυμα για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους.

Οποιαδήποτε παράβαση ή μη τήρηση των κανονισμών του αγώνα, έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του συμμετέχοντος από τον αγώνα και τη διαγραφή του από τα αποτελέσματα του αγώνα.

Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός και δεν μεταβιβάζεται, δεν μεταφέρεται ούτε δίνεται σε άλλο δρομέα.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν διαβάσει και να σέβονται τις οδηγίες που έχουν λάβει από την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα είτε ηλεκτρονικά είτε σε έντυπη μορφή καθ’ όλη τη διάρκεια που προηγείται του αγώνα (π.χ. Τεχνικές Οδηγίες, Πρόγραμμα Αγώνα, κλπ.) και οι οποίες έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο επίσημος χρόνος είναι ο χρόνος από την κόρνα εκκίνησης. Ο καθαρός χρόνος είναι ο χρόνος από τη στιγμή που ο συμμετέχων περνάει τον τάπητα εκκίνησης μέχρι και τον τερματισμό του.

Η κατάταξη του αγώνα προκύπτει από τους επίσημους χρόνους τερματισμού. Ο καθαρός χρόνος και οι ενδιάμεσοι χρόνοι κοινοποιούνται μόνο για την ενημέρωση του δρομέα.

O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας εγγυάται ότι δεν θα συλλέγει, καταχωρεί, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί, αναπαράγει, διαβιβάζει, διαδίδει και εν γένει επεξεργάζεται καθ’ οποιονδήποτε τρόπο Προσωπικά Δεδομένα σε οποιαδήποτε μορφή, πέραν από αυτή που είναι απολύτως αναγκαία για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών του, σύμφωνα με τους όρους της κύριας σύμβασης, όπως ισχύει.

Οργανωτική επιτροπή:                                                                                   


Τζωρτζάκης Νίκος 6977660916 (Γενικός Έφορος αγώνα)

Αχλάτη Κατερίνα 6974111507 (Υπεύθυνη γραμματείας)

Αντωνακάκης Γιώργος 6974372792 (Ταμίας Υπεύθυνος οικονομικού )

Σταυρακάκης Ιωάννης 6938840370 (Υπεύθυνος ασφαλείας αγώνα 21.1 χλμ.)

Μανιαδάκης Γιάννης 6937376890 (Υπεύθυνος ασφαλείας αγώνα 5χλμ.) Γιακουμάκης Γιώργος 6944680611 (Υπεύθυνος υλικού – εθελοντών)

Αχλάτη Μαρινα 6986597976 (Υπεύθυνη επικοινωνίας)

Δημούλας Κων/νος 6979728858 (Υπεύθυνος εγγραφών)

Σας περιμένουμε στην Ιεράπετρα  για τον αγώνα μας .

Αποδεχτείτε τους όρους και στη συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία σας